Over Ons

Bloemsierkunst Soepboer een zaak die bloeit!

Onze winkel is gevestigd nabij het centrum van Stiens, hier vindt u een breed assortiment aan zijden of verse snijbloemen, planten en woonaccessoires. Een gerenommeerde bloemenzaak met een verzorgingsgebied in de weide omtrek, daar buiten kunnen we via Fleurop landelijk en zelfs wereldwijd uw bestelling laten bezorgen. Wij werken met kwalitatieve hoogwaardige producten, veel passie en enthousiasme voor het vak om voor elke gelegenheid u net even wat anders aan te bieden dan het gebruikelijke. Wij geven u graag een gedegen advies.


Abonnementen

Van particulier tot bedrijf, wij leveren boeket of plantenargumenten op maat.

Boeketten worden geleverd met of zonder vaas en planten met een sierpot of schaal. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar welke mogelijkheden er voor u zijn.


Cadeaubonnen

Voor iedere gelegenheid een cadeaubon

Bepaal zelf het bedrag wat u cadeau wilt geven, met deze bon kan de ontvanger zelf een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment van bloemen, planten of woonaccessoires. Met een cadeaubon van Bloemsierkunst Soepboer geeft u gegarandeerd een cadeau dat in de smaak valt. Ook landelijke inwisselbare cadeaubonnen van Fleurop zijn bij ons verkrijgbaar.