Zijden & foam bloemen

Het is er in de mooiste kleuren en vormen en bijna niet meer van echt te onderscheiden. Bij ons treft u een exclusief assortiment zijden en foam bloemen aan.

Bruidswerk

Op de mooiste dag van uw leven horen natuurlijk ook schitterende bloemen in uw eigen stijl. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze gedegen kennis van de afgelopen jaren begeleiden wij u met het kiezen van het juiste bruidsboeket en toebehoren, hierbij kunt u denken aan bruid-bruidegom corsage, gastcorsages, bruidsmeisje boeket, auto en kerkversiering.

Rouwwerk

Er zijn momenten in het leven dat woorden tekort schieten en bloemen troost kunnen bieden. Samen met ons kunt u, uw wens kenbaar maken en bespreken welke mogelijkheden er voor u mogelijk zijn. Wij werken met de grootste zorgvuldigheid en zorg aan het arrangement, wat voor u de laatste troost is aan de overledene.

Woonaccessoires, exclusief aardewerk en glas

Naast bloemen en planten, hebben wij voor u ook een ruim assortiment aan woonaccessoires en cadeauartikelen. In onze winkel presenteren wij een ruime keuze aan aardewerk, glas in diverse vormen en maten.

Hydrocultuur

is het kweken van planten in water, waaraan de noodzakelijke voedingsstoffen zijn toegevoegd. Het is een kweekwijze die steeds vaker wordt toegepast. Hydroplanten zijn uitermate geschikt in kantoren en bedrijven, maar komen ook steeds vaker voor bij particulieren. Ook de verzorging en onderhoud van uw Hydroplanten kan door ons bedrijf gerealiseerd worden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Kijk voor een impressie van ons bloemwerk hier of op onze Facebook-pagina.